spoedvraagje

Moderator: Chantal

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Nancy
J&J MAURITIUS
Berichten: 5766
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 9:01 pm

Bericht door Nancy »

Nee, lekker erom laten zitten. Anders slaat het vocht uit je koelkast op je marsepein en smelt je marsepein. Wat ik zelf weleens doe, is plastic eraf, keukenpapier erop, en dan het plastic opnieuw eromheen. Het vocht dat er dan vrijkomt, komt dan op het papier ipv op de taart.
Nancy
mv Milou (2005) en Yara (2008)
Gebruikersavatar
Chantal
J&J MALEDIVEN
Berichten: 13423
Lid geworden op: di jul 27, 2010 7:38 am

Bericht door Chantal »

ja, wel de zak eraf als ie de koelkast in gaat!
de doos neemt het vocht op.
tip die ik laatst geleerd heb, 1 of 2 klontjes suiker in de doos doen. maar moet je wel klontjes in huis hebben :)
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Gebruikersavatar
Nancy
J&J MAURITIUS
Berichten: 5766
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 9:01 pm

Bericht door Nancy »

Chantal schreef:ja, wel de zak eraf als ie de koelkast in gaat!
de doos neemt het vocht op.
tip die ik laatst geleerd heb, 1 of 2 klontjes suiker in de doos doen. maar moet je wel klontjes in huis hebben :)
Sorry, ik wist niet dat er ook een doos om zat. Ik vries altijd zonder doos in, dan moet het plastic er wel omheen blijven om extra condens op het marsepein te voorkomen.
Nancy
mv Milou (2005) en Yara (2008)
Gebruikersavatar
Chantal
J&J MALEDIVEN
Berichten: 13423
Lid geworden op: di jul 27, 2010 7:38 am

Bericht door Chantal »

en dan doe ik het juist helemaal zonder zak. dan staat hij open en bloot in de koelkast, wel met karton eronder.
juist in die zak kan het vocht helemaal niet weg. ach, zo heeft iedereen zijn eigen maniertjes.
:)
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Plaats reactie