spoedvraagje
Moderator: Chantal
Nee, lekker erom laten zitten. Anders slaat het vocht uit je koelkast op je marsepein en smelt je marsepein. Wat ik zelf weleens doe, is plastic eraf, keukenpapier erop, en dan het plastic opnieuw eromheen. Het vocht dat er dan vrijkomt, komt dan op het papier ipv op de taart.
Nancy
mv Milou (2005) en Yara (2008)
mv Milou (2005) en Yara (2008)
Sorry, ik wist niet dat er ook een doos om zat. Ik vries altijd zonder doos in, dan moet het plastic er wel omheen blijven om extra condens op het marsepein te voorkomen.Chantal schreef:ja, wel de zak eraf als ie de koelkast in gaat!
de doos neemt het vocht op.
tip die ik laatst geleerd heb, 1 of 2 klontjes suiker in de doos doen. maar moet je wel klontjes in huis hebben
Nancy
mv Milou (2005) en Yara (2008)
mv Milou (2005) en Yara (2008)