Martijn en de poeppoli.

Moderators: Ester, Yvonne

Plaats reactie
julietta
J&J TEXEL
Berichten: 262
Lid geworden op: di jul 27, 2010 2:23 pm

Martijn en de poeppoli.

Bericht door julietta »

Van de week zijn we weer met Martijn naar de poeppoli geweest. Het schiet nog steeds niet op. Zijn ontlasting is wel minder hard geworden, maar er zit totaal nog geen regelmaat in. Soms komt het elke dag, maar er kan ook rustig 4 dagen tussen zitten en dan is zijn ontlasting weer hard en kost het veel moeite. Daarbij komt nog dat hij steeds minder gaat eten, niet of nauwelijks groeit, weinig weerstand heeft en continu klaagt over buikpijn. Soms is hij zo zielig, dat ik het liefst een potje mee zou huilen. Nu hebben ze zijn bloed afgenomen en moeten we drie keer zijn ontlasting opvangen en opsturen. Ze gaan nu kijken naar evt. voedingsallergien enz. 19 augustus moeten we weer terug. Ik hoop zo dat het snel beter gaat met mijn ventje, want hij moet ook nog over twee weken naar groep 1!
Julietta, mv Sander(02-06-2004) en Martijn (22-08-2007)
Gebruikersavatar
wilmama
J&J HAWAII
Berichten: 6412
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 9:32 pm

Bericht door wilmama »

Ach wat sneu zeg. Gelukkig zijn jullie nu wel bij specialisten onder behandeling. Hopelijk kunnen jullie met hulp verbetering krijgen.
W ilma mama van A nne (4 feb 08) en M arijn (2 juni 10)
Mijn haakblog
Dorien
J&J MALEDIVEN
Berichten: 10998
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 9:14 pm

Bericht door Dorien »

Arme jongen toch! Herkenning alom! Poept hij niet in zijn broek? Hebben jullie medicatie gekregen om het soepel te houden? Finn is ruim 2 jaar geleden ook bij de poeppoli geweest en heeft daarna nog 1,5 jaar medicatie nodig gehad. Ik zou als ik jou was school direct inlichten over zijn problemen en ook duidelijk aangeven dat het medisch is. Hier nog al wat problemen mee geweest (Finn poepte dan in zijn broek en daar werd niet zo gezellig op gereageerd. Toen het duidelijk werd dat het medisch was en geen aanstellerij, reageerde ze veel beter)

Finn ging ook naar een poepklasje! Echt heel erg leuk werd dat aangepakt. Hopelijk komen jullie er snel achter wat er mis is! Sterkte! (want dat mee janken heb ik regelmatig gedaan (en ik was nog zwanger ook )
Groetjes Dorien mv F(18) en L (13)
Gebruikersavatar
SuzanneV
J&J SANTORINI
Berichten: 1448
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 7:08 pm

Bericht door SuzanneV »

Wat naar zeg! Zou je eens kunnen vertellen wat ze allemaal doen op die poeppolie? Ik sluit niet uit dat we er met Robin ook nog wel eens zullen komen..
Suzanne (1980), moeder van Robin (21-4-'09) en Marijn (7-12-'12)
Plaats reactie