Banaanvulling
Moderator: Chantal
Banaanvulling
met slagroom, suiker en gelatine (en citroen).. Wordt dat bruin na een tijdje, of blijft het er gewoon smakelijk uitzien?
Suzanne (1980), moeder van Robin (21-4-'09) en Marijn (7-12-'12)
Re: Banaanvulling
laatst had iemand dat hier ook uitgeprobeerd.. werd wel bruin.
saroma (kookpudding tegenwoordig) poeder mixen met slagroom, heb je ook banaanmousse zonder dat het bruin kan worden.
saroma (kookpudding tegenwoordig) poeder mixen met slagroom, heb je ook banaanmousse zonder dat het bruin kan worden.
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Re: Banaanvulling
Ja maar toen werd er geen citroen bij gedaan, misschien dat het wel verschil zou maken?
Nina, moeder van David 29-09-2009 en Sem 26-08-2012
Re: Banaanvulling
Ik heb die geprobeerd; hij wordt iets bruiner, maar niet zo bruin als een geprakte banaan. Ik vond het niet onsmakelijk (had wel bruine biscuit, dus zag je het wat minder), de restant in de kom werden met smaak nog opgegeten na 2 dagen.
A~nke, mama van T (2005), T (2008) en S (2010)
Re: Banaanvulling
ik had idd banaan geprobeerd, maar die werd bruin. (maar zoals gezegd geen citroen erbij gedaan!)