Volgens mij echt heel erg goed uitgelegd!
Ik heb het nog nooit gedaan, maar het ziet er duidelijk uit in ieder geval:
http://educatie.ntr.nl/beeldbank/zoek/?o=2625695
Kennen jullie deze how-to al?
Moderator: Chantal
Ja die is heel handig en leuk om te kijken! Er zijn alleen twee dingen die zij doet die je niet thuis moet proberen:
1. ze smeert soms af met slagroom. Dat kan niet met gewone slagroom, zij gebruikt iets speciaals (maar dat vertelt ze er niet bij). Altijd afsmeren met botercreme dus (poedersuiker en roomboter, 50/50), of jam-zonder-stukjes of chocopasta/hazelnootpasta
2. zij doet alsof er geen bolvormige bakvormen bestaat. Ze bakt dus eerst een gewone biscuit, snijdt die in plakken en maakt daar dan weer een bolvorm van. Reuze creatief
maar nogal overbodig.
1. ze smeert soms af met slagroom. Dat kan niet met gewone slagroom, zij gebruikt iets speciaals (maar dat vertelt ze er niet bij). Altijd afsmeren met botercreme dus (poedersuiker en roomboter, 50/50), of jam-zonder-stukjes of chocopasta/hazelnootpasta
2. zij doet alsof er geen bolvormige bakvormen bestaat. Ze bakt dus eerst een gewone biscuit, snijdt die in plakken en maakt daar dan weer een bolvorm van. Reuze creatief

mv Steijn (23-10-2001) en Sweder (16-07-2003)
dat heb je mooi verwoordHanneke schreef:Ja die is heel handig en leuk om te kijken! Er zijn alleen twee dingen die zij doet die je niet thuis moet proberen:
1. ze smeert soms af met slagroom. Dat kan niet met gewone slagroom, zij gebruikt iets speciaals (maar dat vertelt ze er niet bij). Altijd afsmeren met botercreme dus (poedersuiker en roomboter, 50/50), of jam-zonder-stukjes of chocopasta/hazelnootpasta
2. zij doet alsof er geen bolvormige bakvormen bestaat. Ze bakt dus eerst een gewone biscuit, snijdt die in plakken en maakt daar dan weer een bolvorm van. Reuze creatiefmaar nogal overbodig.

maaike mv 3 jongens en een meisje