Pagina 1 van 1
Gelukt, cake pops!
Geplaatst: zo jan 16, 2011 11:42 pm
door Sinder
Poging 2 voor cake pops. De eerste keer was mislukt, tip 1: geen LIDL chocola gebruiken! Nu de chocola van de C1000 gebruikt. Supergoed gelukt. Smaak: chocoladecake en vanillebotercreme, witte chocoladecoating.
Vanavond samen met
www.ceremonara.nl gelanceerd op onze sites, hyves en twitter en meteen een bestelling voor a.s. woensdag als schooltraktatie!
En nu maar oefenen om ze nog leuker te gaan maken want dit was nog maar peanuts eigenlijk!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 12:11 am
door Mon
Oh wow, die zijn superleuk! En ze lijken me heerlijk. Hoe maak je ze precies?
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:05 am
door Annemarie
Mon schreef:Oh wow, die zijn superleuk! En ze lijken me heerlijk. Hoe maak je ze precies?
Wzz, heel leuk, he die wil ik trakteren zegt Thijs

.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:30 am
door Chabeli
wow wat mooi!! Zien er erg chique uit! superleuk

Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:32 am
door Dorien
Valt bijna van haar stoel...
Zit daar cake in?
Wat ontzettend gaaf zeg!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:59 am
door Mon
Ondertussen even gegoogled en ik weet nu zo ongeveer hoe het gemaakt wordt (doe je er botercreme door??)
Geplaatst: ma jan 17, 2011 8:07 am
door Sinder
ja gewoon cake, beetje botercrème, balletjes draaien. Even in de vriezer, chocola smelten. Stokje in choco dippen en erin steken. Balletje in chocola dippen en eruit halen, overtollige chocola eraf tikken. Kijk maar eens op youtube bij de filmpjes van Bakerella!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 8:08 am
door Althea
Super!!!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 9:03 am
door Pauline
wauw!
Gaaf zeg!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 9:39 am
door Gootje
Oh, wat zijn ze gaaf. En ze lijken me ook heerlijk. Mjammie. Ik ga je website even doorgeven aan een vriendin van mij in dtc.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 10:35 am
door Chantal
wat zijn ze goed gelukt zeg!! super, en ze zien er heeeerlijk uit!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 1:02 pm
door myrtheD
Wauw, dat zijn nog eens mooie en lekkere lolly's!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 1:55 pm
door Sandra
Hmmmm, ze zien eruit om op te eten
Prachtig gemaakt!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 1:58 pm
door Liesje28
heel erg gaaf!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 3:08 pm
door Sinder
Ja Corina, die zijn van de LIDL. Als je dit wilt doen, is het wel de moeite waard even te joetjoeben op bakerella hoor! Ze legt het duidelijk uit.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 3:41 pm
door Sinder
Hoe lang zou je ze goed kunnen houden trouwens. De cake en botercreme van gisteren, zou ik daar nog pops van kunnen maken voor a.s. woensdag?
Geplaatst: ma jan 17, 2011 3:44 pm
door fredje
wat zijn ze leuk zeg!!!!!!!!
hebbe hebbe
Geplaatst: ma jan 17, 2011 4:04 pm
door Suzanne
oh leuk voor de communie van de meiden. Ga ik onthouden!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 5:04 pm
door Mirjam
Ze zijn echt mooi Sinder.
Die wil ik ook wel eens proberen. Waar haal jij die stokjes vandaan?
Geplaatst: ma jan 17, 2011 5:30 pm
door Sinder
van de hebsjop!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:08 pm
door Jeanet
wow gaaf hoor!!!
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:15 pm
door Annemarie
Sinder schreef:van de hebsjop!
Hoe kan ik die vinden?
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:42 pm
door Betje
Super mooi! Mooi gefotografeerd ook.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 7:57 pm
door Anja
Geweldig leuk!
Ik denk dat ik vast ga oefenen en als mijn zusje straks bevallen is weet ik wel een passende kraamtraktatie
Alysha staat naast me en zegt gelijk: Die zijn leuk, leuke traktatie

Geplaatst: ma jan 17, 2011 8:10 pm
door Cindy
Ohhh wat zijn ze mooi!
Ik heb ze gemaakt voor het kerstdiner op school en later voor oud en nieuw. Lekker verschillende smaakjes aan toegevoegd: aardbei, rum, mocca, citroen, hazelnoot. De balletjes hadden gretig aftrek. Je kunt ze trouwens echt zeker ruim een week bewaren als je ze goed afgesloten en in de koelkast bewaard.
Ik durf nu trouwens geen foto's meer te showen van mijn cakeballetjes als ik die prachtige creaties van jou zo bekijk.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 9:28 pm
door Marian
Cindy schreef:Ohhh wat zijn ze mooi!
Ik heb ze gemaakt voor het kerstdiner op school en later voor oud en nieuw. Lekker verschillende smaakjes aan toegevoegd: aardbei, rum, mocca, citroen, hazelnoot. De balletjes hadden gretig aftrek. Je kunt ze trouwens echt zeker ruim een week bewaren als je ze goed afgesloten en in de koelkast bewaard.
Ik durf nu trouwens geen foto's meer te showen van mijn cakeballetjes als ik die prachtige creaties van jou zo bekijk.
Ik had er laatst wat amandelspijs doorheen gekneed, was ook erg lekker.
Geplaatst: ma jan 17, 2011 10:22 pm
door Sinder
ja goed idee idd! Hoezo je kunt ze toch gewoon laten zien? Dit was ook maar een uitprobeersel hoor, als ik op de site van bakerella kijk...pfff nog een hoop te leren!!