Pagina 1 van 1

Cake pops gemaakt

Geplaatst: wo feb 02, 2011 11:44 am
door Anne-Wieke
Ik heb vanmorgen cake pops gemaakt. Alvast even uitproberen voor de verjaardag van Joël.
En volgens mij zijn ze wel goed gelukt. De jongens vonden ze ook mooi en lekker.

Ik denk zelf dat ze iets te plakkerig waren van binnen. De volgende keer maar iets minder jam er in doen.

En nog een vraagje aan de experts: hoe krijg je het chocolade laagje mooi dun?
Bij mij was dat vrij dik. Had ze wel goed afgetikt, maar kreeg er niet meer af.
Moet de chocola dan dunner/warmer zijn?

Afbeelding

Die linkse had ik gedaan met poedersuiker glazuur, maar dat was te dun en liep er zo weer af. Dit was een probeersel voor een meisje die geen chocola mag. Iemand een idee hoe dit beter kan?

Afbeelding

Thijs vondt hem erg lekker :D
Afbeelding

Geplaatst: wo feb 02, 2011 11:49 am
door Cindy
Ze zijn leuk!
Ik heb gemerkt dat hoe warmer de chocolade is, hoe makkelijker het is om een dun laagje te krijgen. Het wordt dan ook makkelijker egaal.

Geplaatst: wo feb 02, 2011 11:51 am
door Dorien
leuk! Misschien kan je bij die met glazuur meerdere lagen doen? Dus eerst laten drogen en dan nogmaals door de glazuur en dat een paar keer herhalen tot het echt op glazuur lijkt?

Geplaatst: wo feb 02, 2011 5:05 pm
door Chantal
ze zijn goed gelukt zeg!!

Geplaatst: wo feb 02, 2011 10:47 pm
door Sinder
Ik vind ze supergoed gelukt hoor!!

Geplaatst: do feb 03, 2011 10:03 am
door Angelique
Ik denk alleen maar: wat is er mis met dikke chocola :lol: :lol:

Geplaatst: do feb 03, 2011 10:24 am
door Angelique
artcoco schreef:Maar gaan jullie allemaal vooral door met proberen, ik lees gretig mee!

Ja, ik ook. Ik weet pas sinds een paar dagen wat cakepops zijn, maar het klinkt niet zo moeilijk als marsepeintaarten,dus wie weet...