Pagina 1 van 1
cakepops invriezen?
Geplaatst: wo feb 02, 2011 1:47 pm
door diane76
Ik ga zo een helemboel cakeposp maken. Ik verwacht er teveel te hebben. Kan ik de deegballetjes dan echt invriezen en als ik ze weer wil gebruiken (dat zal zaterdag zijn) weer ontdooien?
Hoe doen jullie dat?
Geplaatst: wo feb 02, 2011 10:44 pm
door Sinder
maar volgens mij moet je wel uitkijken met condenseren. Misschien als ze te snel afkoelen, ze teveel vocht verliezen? Nee ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen. Het geldt vooral als de chocola er nog niet omheen zit denk ik. Als ze echt kats bevroren zijn, en je doet er dan chocola om, gaat het te snel smelten en kan het vochtig worden denk ik. Ik gok dat je beter mét chocola kunt invriezen.
Maar Wanda weet dat ongetwijfeld veel beter!
Geplaatst: do feb 03, 2011 8:03 pm
door diane76
Wat ik over had, vond ik het invriezen niet waard... Het deeg was veel te vochtig, dat durf ik niet aan! Maar in de toekomst zal ik jullie tips ter harte nemen.