botercreme vraag (vragen eigenlijk)
Geplaatst: za feb 05, 2011 10:14 pm
Vandaag heb ik bij de taartwinkel in den bosch mix voor botercreme gekocht.
Verpakking is 400 g. Bereidingswijze: 400g mix, 500ml water, 5 min mixen, 15 min laten staan, 500g zachte boter erbij 10 min mixen.
Nou lees ik op bijv de leukste taarten, dat je bijv 100 g mix, 100g poedersuiker 200m l water en 250 gram boter gebruikt.
Ik ga natuurlijk geen 400 g maken want dat heb ik niet nodig. Maar moet ik nu gewoon de bereiding aanhouden van de verpakking of die van internet, ik weet natuurlijk niet of dit dezelfde mix is.
In dit geval dus 100g mix, 125 ml water? En dan 125 g boter erbij?
En in de winkel zeiden ze dat deze geschikt is voor afsmeren en vullen. Of kan voor het afsmeren beter 1:1 boter, poedersuiker zelf maken. En dan de mix gebruiken voor het vullen.
Wat is lekker in combi, ik heb er een smaakje bijgekocht, kersen. Dat gemixen. En dan de 2de laag?? Kersenjam, of ene monatoetje?
Of iets met choco?
O wat veel vragen weer. Hopelijk kan iemand me verder helpen.
Verpakking is 400 g. Bereidingswijze: 400g mix, 500ml water, 5 min mixen, 15 min laten staan, 500g zachte boter erbij 10 min mixen.
Nou lees ik op bijv de leukste taarten, dat je bijv 100 g mix, 100g poedersuiker 200m l water en 250 gram boter gebruikt.
Ik ga natuurlijk geen 400 g maken want dat heb ik niet nodig. Maar moet ik nu gewoon de bereiding aanhouden van de verpakking of die van internet, ik weet natuurlijk niet of dit dezelfde mix is.
In dit geval dus 100g mix, 125 ml water? En dan 125 g boter erbij?
En in de winkel zeiden ze dat deze geschikt is voor afsmeren en vullen. Of kan voor het afsmeren beter 1:1 boter, poedersuiker zelf maken. En dan de mix gebruiken voor het vullen.
Wat is lekker in combi, ik heb er een smaakje bijgekocht, kersen. Dat gemixen. En dan de 2de laag?? Kersenjam, of ene monatoetje?
Of iets met choco?
O wat veel vragen weer. Hopelijk kan iemand me verder helpen.