Pagina 1 van 1
Geplaatst: di feb 08, 2011 5:11 pm
door Chantal
volgens mij wel hoor, maar dan moeten ze daarna wel in de koelkast bewaard worden.
ik zou het alleen niet zo lekker vinden denk ik..
Geplaatst: di feb 08, 2011 5:14 pm
door Mireille
Als je inderdaad dezelfde kleffe cake hebt als ik, dan is jam alleen al meer dan genoeg. Als je er dan ook nog creme fraiche doorheen doet, kukelen ze zo weer van het stokje af.
Ik had op een hele cake twee keer een half bakje patidess, en dat ging nèt. Had niet natter moeten zijn.
Geplaatst: di feb 08, 2011 5:16 pm
door Chantal
kijk, dat klinkt wel lekker

Geplaatst: wo feb 09, 2011 4:02 pm
door Chantal
ander merk chocola nemen de volgende keer.. waren de balletjes goed hard geworden in de vriezer? dat helpt ook wel.
Geplaatst: wo feb 09, 2011 4:07 pm
door nance74
Martine-mv-Lucas schreef:Ok, en nu ... gemaakt.
Had genoeg chocola om te dippen, In een grote koffiemok gedaan.
Alleen 3 v.d. 9 vielen van het stokje af :S
En, misschien weten jullie hier nog een tip voor ... mijn chocola bleef heel dik, waardoor de cake-pops zwaar werden en er dus afvielen, of er droop niet genoeg van af. Ze zijn dus niet heel erg mooi rond geworden ook, en sommige druipen nu nog wat na in de koeling
Wat kan ik doen aan de dikte van de gesmolten chocola?
Dat had ik dus ook bij de melkchocolade van de AH terwijl het bij de pure van de AH wel goed ging. Die was veel dunner. Dacht dat het misschien lag aan het feit dat ik de pure wel aubainmarie heb laten smelten en de melk eerste stuk in de magnetron.
Geplaatst: wo feb 09, 2011 4:40 pm
door Jeanet
gemaakt is zien *huilende smilie die smartend wacht*
Geplaatst: wo feb 09, 2011 8:28 pm
door Jeanet
wow zeg...ik moet dit binnenkort ook eens doen...mijn handen jeuken en het water loopt me in de mond
Geplaatst: wo feb 09, 2011 9:41 pm
door Chantal
ik verwachte een zielig propje cake met wat chocola!
dit zijn hartstikke mooie chocopops hoor!