Pagina 1 van 1
Spoed: hoe ontdooien?
Geplaatst: vr feb 25, 2011 8:51 am
door mama talla
Ik heb 2 taarten in de diepvries staan die we morgen zo rond 15 uur aan willen gaan snijden. Hoe moet ik ze ontdooien? In doos en plastic zak in de koelkast of zak eraf?
Groetjes Jikke
Geplaatst: vr feb 25, 2011 9:49 am
door Vermanen
dag van te voren uit de vriezer halen
en op kamer temp
uit plastic zak (anders gaat die eraan vast plakken door het zweten) en in een doos tegen grijpgrage vingers

Ik heb zo'n taart doos van tupperware waar ik hem op heb gezet (deksel paste niet dus toen maar een krat eroverheen)
Geplaatst: vr feb 25, 2011 10:51 am
door Annemarie
Geplaatst: vr feb 25, 2011 11:15 am
door mAmArianne
De zak er iig af.
Je ontdooit hem in de dichte doos in de koelkast, ongeveer een uur voor je de taart gaat aansnijden haal je´m uit de koelkast (neem even aan dat het om marsepeintaart gaat) dan heeft de marspein tijd om het vocht los te laten en is ie niet meer ´plakkerig´ als je´m aan gaat snijden.
Eet smakelijk!
Geplaatst: vr feb 25, 2011 12:22 pm
door mama talla
Het is fondant, maar neem aan dat daarvoor dezelfde dingen gelden. Als ik uit mijn werk kom haal ik ze uit de vriezer.
Bedankt!
Groetjes Jikke