Pagina 1 van 1

Geplaatst: vr mar 04, 2011 10:26 am
door diane76
Welk merk heb je? Ik heb pettinice liggen dat hard zelf goed uit... Daar zou ik geen tylose doorheen doen. En als je kllar bent heeeeel goe din pakken, anders heb je over twee weken een harde bonk fondant in de kast liggen :roll: (sprak zij uit ervaring)


Wat ga je freubelen?

Geplaatst: vr mar 04, 2011 10:26 am
door mAmArianne
Wát wil je gaan proberen dan?
Als iets echt hard moet worden, dan mag er best flink wat doorheen...

Geplaatst: vr mar 04, 2011 7:22 pm
door Chantal
het is geen marshmallowfondant toch?
vlinders zo op laten drogen kan zonder tylos hoor :) gewoon laten drogen en ze worden vanzelf hard. ik maak ze zelf van marsepein zonder tylose.
tylose smaakt vies namelijk :)
succes!

Geplaatst: za mar 05, 2011 10:57 pm
door diane76
Ik zet vlinders in een bakje, een vleugel op de bodem, de andere tegen de zijkant...

Geplaatst: zo mar 06, 2011 7:57 am
door Chantal
oeps, had het niet gelezen.
ik vouw een stevig blaadje in VVVVV vorm, daar doe ik bakpapier tussen tegen het plakken en daar zet ik dan de vlindertjes in.
in zo'n vleeswarenschaaltje heb ik altijd 1 bakje met die papiertjes. vlindertjes heb ik vaak wel op voorraad ;) altijd handig, zeker in wit, dan poeder ik ze zo weer in de goede kleur met wat glitter.
fondant of marsepein maakt dan helemaal niks uit. niet al te dun maken, want dan breken ze zo snel.