Pagina 1 van 1
Bevroren cakepops, vraagje
Geplaatst: za mar 05, 2011 8:14 am
door Eve71ne
Donderdag heb ik een eerste poging ondernomen om cakepops te maken. Dat lukte redelijk (achteraf iets teveel jam gebruikt, ze zijn een beetje kleffig) totdat ik ze in chocolade wilde dopen. De chocola was veel te dik en werd niet hard. Ik had de pops wel een tijdje in de vriezer gehad. Toen heb ik mijn poging gestaakt en de balletjes met stokje in de vriezer gezet, dus zonder chocolade erom. Nu lees ik dat Milka chocolade goed werkt, dus die ga ik nu halen. Maar moet ik nu de cakepops eerst ondooien of kan ik ze bevroren en al door de chocolade halen, en dan laten ontdooien. Weet iemand van jullie wat ik het beste kan doen?
Geplaatst: za mar 05, 2011 10:51 am
door mies-noe
zo doe ik het altijd eigenlijk
heb een voorraadje balletjes op stokje in de vriezer liggen en als ik ze bijv vanavond of mrg nodig heb,doop ik ze bevroren en al in de chocolade en laat ze gewoon zo ontdooien!
Geplaatst: za mar 05, 2011 3:35 pm
door Sinder
je kunt ze beter een kleeeeiin beetje laten ontdooien, want bij ontdooien komt er condens (vocht) vrij en daarom beter dat er in elk geval wat voch uit gaat. Je hoeft ze echter niet helemaal ontdooid te hebben!
Geplaatst: za mar 05, 2011 3:50 pm
door Eve71ne
Bedankt voor jullie antwoord. Ik ga ze pas afmaken op de dag dat ik ze nodig heb, maar ben nu al benieuwd of het me gaat lukken.