Pagina 1 van 1
Kwarktaart
Geplaatst: wo mar 16, 2011 8:35 am
door Gast
Aangezien mijn oven meer dan prut is, en ik wel weer eens wat wil maken, heb ik besloten om een kwarktaart te maken (creatief hé?). Dominic is vrij vandaag, dus die kan mij lekker meehelpen.
Zonder Dr. Oetker, ik wil de bodem van bastogne koeken maken. Wat is lekker als vulling? Gewoon kwark met een smaakje? Of gepureerd vers fruit?
Wat zijn jullie tips voor dé ultieme kwarktaart?
Geplaatst: wo mar 16, 2011 9:39 am
door Gast
Ik denk dat het witte chocolade wordt. Met aardbeien. Of kersen. Offûh, nog meer chocolade?
Geplaatst: wo mar 16, 2011 9:42 am
door Mariken
er zijn toch nog geen verse aardbeien voor een normale prijs of mag het ook uit de diepvries zijn? Witte chocola mmmm!
Geplaatst: wo mar 16, 2011 11:46 am
door Annemarie
Cil schreef:Ik denk dat het witte chocolade wordt. Met aardbeien. Of kersen. Offûh, nog meer chocolade?
Mmmmmmmmm als je zelf zulke goeie ideeen hebt hoef je het hier niet te vragen. Bij de AH verkopen ze bevroren aardbeien en ook frambozen (mmmmmm) die heel lekker zijn. Kersen spreekt mij minder aan.
Geplaatst: wo mar 16, 2011 1:20 pm
door Gast
Nou, we zijn eruit.
Het wordt witte chocolade met een zomerfruit/jam prutje.

We gaan zo bezig, ik ben benieuwd!
Vanavond gaan we ook een nieuw recept proberen: Broccolisoep met zalm.
Geplaatst: za mar 19, 2011 11:50 pm
door marjolein62b
Hoe is het gelukt ?
Wat bedoel je met witte chocolade in een kwarktaart ? Wat voor chocola gebruik je dan.