Pagina 1 van 1
botercreme cakepops?
Geplaatst: wo mar 16, 2011 12:03 pm
door muppet
Welke botercreme gebruiken jullie voor in cakepops? Ik heb nog 1:1 staan, maar dat zal te machtig zijn of niet? Dan creme van de mix maken?
En kan mascarpone er ook doorheen?
Geplaatst: wo mar 16, 2011 12:57 pm
door Chantal
mascarpone kan wel, maar dan moet je ze in de koelkast bewaren!
likje chocopasta kan ook hoor! je hebt echt maar heel weinig nodig, lepeltje of zo.
succes!
Geplaatst: wo mar 16, 2011 1:03 pm
door muppet
chocopasta had ik de vorige keer gedaan, maar dat beviel niet echt. Misschien net als de jam toch te veel gedaan.
In de koelkast bewaren is geen probleem. Misschien anders toch maar een heel klein beetje botercreme die ik heb staan, dan doe ik daar wat jam doorheen.
Geplaatst: wo mar 16, 2011 1:05 pm
door muppet
fijn, dan kan ik zo met Anouk aan de slag en bewaar ik de mascarpone voor een taartje.
Geplaatst: za mar 19, 2011 11:53 pm
door marjolein62b
Klopt mij eerste probeersel was met botercreme 1:1, maar veel te veel gebruikt dus de cakepop was erg boterig. Toen gekeken wat de minimale hoeveelheid was om nog te kunnen plakken en dat was wel lekker. Ik gebruik nu 100 gram cake en 20 gram plaksel
Geplaatst: zo mar 20, 2011 7:51 am
door muppet
Ze waren heerlijk. Ik had een beetje frambozenjam door de bc gedaan en dat mocht zelfs wat meer zijn. Ben alleen vergeten foto's te maken. Maar ik denk dat ik er deze week nog een paar maak om door wat mensen te laten keuren, evt. maak ik ze dan voor de doop van Eline.