Pagina 1 van 1

Afsmeren cupcakes

Geplaatst: ma mar 21, 2011 10:19 am
door myrtheD
Ik wilde m'n cupcakes afsmeren met lemoncurd omdat dat zo lekker fris is bij het zoete van de marsepein. Nu bedacht ik me dat dit wel eens niet zo'n goed idee kon zijn, omdat het marsepein zou kunnen gaan zweten. Iemand hier ervaring mee en andere ideeën voor het afsmeren. Moet wel iets zijn wat buiten de koelkast houdbaar is.

Geplaatst: ma mar 21, 2011 10:55 am
door Chantal
ik zou dan botercreme van de mix maken en daar een flinke lepel lemon curd doorheen doen.
je proeft het trouwens toch bijna niet.. het is maar zo weinig wat je onder de marsepein doet op zo'n cctje!

Geplaatst: ma mar 21, 2011 11:34 am
door Sandra
Ik gebruik altijd witte chocoladepasta, lekker makkelijk :wink:

Zoet dat wel, maar het is echt maar zo'n beetje wat je erop smeert....De smaken passen i.i.g. wel bij elkaar.