antilaanse brood taart
Geplaatst: wo mar 30, 2011 4:04 pm
wie intresse heeft in antilaanse taart recepten geeft maar een gil!
ik heb gister de brood taart gemaakt,,lekker...
hier alvast t recept,,super simpel.leuk om met kids te maken
14 witte bolletjes
550 gr melk
250 gram gesmolten roomboter
225 gram kristal suiker wit
200 gram rozijnen
1 groot blik cocktail fruit
3 theelepels vanille aroma
1 eetlepel kaneel
6 eieren
witte bolletjes in kleine stukjes snijden(in bekken doen
daar over heen gieten,,,250 gram gesmolten roomboter,alle sap van het blikfruit,,en 550 melk...de suiker...de kaneel en de vanille aroma..
dat goed menhen zodat all het brood nat is(het wordt wel echt een snotje hoor,,)
dan de rozijnen en het cocktail fruit erdoor heen mengen
en dan de 6 eieren ff los kloppen en dat er ook goed door heen mengen
springvorm heeeeel goed invetten....bakblik vullen....
en dan min 80-90 min bakken op 175-180 graden...
met stokje checken of t gaar is(geen beslag moet er aan zitten)
ff 10 min laten afkoelen,,omkeren...en dan bestrooien met kaneel suiker(kristal suiker met kaneel er door heen)
de taart is lekker,,,niet normaal....
ik heb gister de brood taart gemaakt,,lekker...
hier alvast t recept,,super simpel.leuk om met kids te maken
14 witte bolletjes
550 gr melk
250 gram gesmolten roomboter
225 gram kristal suiker wit
200 gram rozijnen
1 groot blik cocktail fruit
3 theelepels vanille aroma
1 eetlepel kaneel
6 eieren
witte bolletjes in kleine stukjes snijden(in bekken doen
daar over heen gieten,,,250 gram gesmolten roomboter,alle sap van het blikfruit,,en 550 melk...de suiker...de kaneel en de vanille aroma..
dat goed menhen zodat all het brood nat is(het wordt wel echt een snotje hoor,,)
dan de rozijnen en het cocktail fruit erdoor heen mengen
en dan de 6 eieren ff los kloppen en dat er ook goed door heen mengen
springvorm heeeeel goed invetten....bakblik vullen....
en dan min 80-90 min bakken op 175-180 graden...
met stokje checken of t gaar is(geen beslag moet er aan zitten)
ff 10 min laten afkoelen,,omkeren...en dan bestrooien met kaneel suiker(kristal suiker met kaneel er door heen)
de taart is lekker,,,niet normaal....