Pagina 1 van 1
botercreme
Geplaatst: wo apr 06, 2011 9:06 am
door Jolanda
ik maak het altijd met blueband,
maar is het echt lekkerder met roomboter?
Dan doe ik dat voor het feestje vrijdag....
Geplaatst: wo apr 06, 2011 9:08 am
door Pauline
botercreme met blue band?
je moet het echt met boter maken hoor, veeeeeeel lekkerder.
Het heet niet voor niets botercreme

Geplaatst: wo apr 06, 2011 9:09 am
door Jolanda
ja, maar ik ben dol op blueband boter
je bedoelt ook roomboter met boter?
Geplaatst: wo apr 06, 2011 9:19 am
door Pauline
Jolanda schreef:ja, maar ik ben dol op blueband boter
je bedoelt ook roomboter met boter?
blue band is toch gewoon margarine? dus mag eigenlijk geen boter heten
ja ik bedoel roomboter.
Geplaatst: wo apr 06, 2011 9:20 am
door Chantal
ik gebruik altijd roomboter! met blueband bedoel je boter voor op brood of zo'n blokje?
lijkt mij dat het romiger wordt met roomboter. gewoon een keer proberen zou ik zeggen.
ik pak altijd de goedkoopste, die met die ruitjes erop. die is ongezouten.
Geplaatst: wo apr 06, 2011 11:17 am
door Jolanda
goh, dat mixt wel veel moeilijker, zwaarder zeg!
Geplaatst: wo apr 06, 2011 11:45 am
door Joos99
boter is echt roomboter hoor.
Al het ander mag geen boter heten

Geplaatst: wo apr 06, 2011 11:48 am
door Mara
Ik moet helaas voor mezelf Wajang gebruiken en maak dat dan 1 op 1,5- 2 delen suiker om het wat lekkerder te krijgen...
Voor de gasten maak ik het met roomboter en dat is echt veel lekkerder, slagroomsmaak zeg maar.
Ben benieuwd wat jij ervan vindt.
Geplaatst: wo apr 06, 2011 12:24 pm
door Christa
Jolanda schreef:goh, dat mixt wel veel moeilijker, zwaarder zeg!
Als je het eerst goed op kamertemperatuur laat komen dan valt dat wel mee toch.
(maar misschien is het hier gewoon smoorheet, kan ook

)
Geplaatst: wo apr 06, 2011 1:28 pm
door Jolanda
natuurlijk heb ik het ook iets verwarmd, maar het is gewoon stugger om te mengen zeg maar