Voor de verjaardag van Rowan heb ik een Mario taart gemaakt.
Ik ben er best trots op, de eerste keer dat ik iets heb geboetseerd zonder voorbeeld
Ik heb ook voor de eerste keer gestapeld, maar dat stelde niet zo veel voor. Ik had de onderste taart kant en klaar ingevroren, en toen ik 'm uit de vriezer haalde, werd hij heel vochtig, het water liep in straaltjes van de taart af. Dat is ook wel te zien aan de zijkant. Het biscuit werd ook heel vochtig aan de onderkant, ik weet nog niet goed wat ik verkeerd heb gedaan. Maar het principe ging goed, de taart bleef op elkaar mooi recht en daar ging het me om.
Mario
Moderator: Chantal
mooi zeg, echt goed gelukt!!
had je je taart in de koelkast laten ontdooien? op het aanrecht wordt hij n inderdaad veel natter. het beste is in de koelkast, in een kartonnen ka taartdoos met eventueel een suikerklontje erin die het vocht on opneemt.
(sorry, mijn backspace knop doet het niet meer)
had je je taart in de koelkast laten ontdooien? op het aanrecht wordt hij n inderdaad veel natter. het beste is in de koelkast, in een kartonnen ka taartdoos met eventueel een suikerklontje erin die het vocht on opneemt.
(sorry, mijn backspace knop doet het niet meer)
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011