Pagina 1 van 1
help marsepijn vorm
Geplaatst: do aug 12, 2010 4:41 pm
door jikke
even nieuwe draadje zodat jullie het zien.
weten jullie de bakugan nog die sebastiaan heeft gemaakt? hij stort in. was hier al een beetje bang voor maar wat kan ik doen om hem te redden. Of zal ik niets doen en hem vlak voor gebruik in elkaar zetten en dan het besten van hopen (hij hoeft natuurlijk maar een paar minuten op de taart te staan)
Geplaatst: do aug 12, 2010 4:53 pm
door Katje
invriezen?
Geplaatst: do aug 12, 2010 6:57 pm
door Chantal
voor een paar minuten is invriezen de beste optie.. daarna zal hij nog verder inzakken door het vocht.
mijn roary zakte ook steeds in. maar die heb ik een paar keer per dag weer in vorm geduwd. na een dag of 2 werd de marsepein toch iets harder. gewoon in een vleeswaren bakje.
Geplaatst: do aug 12, 2010 7:52 pm
door jikke
dan wacht ik nog maar even af. maar die vriezer is wellicht wel een optie op zijn verjaardag. in model, 5 minuten vriezer en dan direct op de taart.
Geplaatst: do aug 12, 2010 10:09 pm
door Marian
jikke schreef:dan wacht ik nog maar even af. maar die vriezer is wellicht wel een optie op zijn verjaardag. in model, 5 minuten vriezer en dan direct op de taart.
En dan echt op het allerlaatst op je taart, want die strik had ik ook in de vriezer en die was echt na 2 minuten totaal plat.
Geplaatst: ma aug 16, 2010 9:34 pm
door Suzanne
ik zou 'm gewoon langer laten drogen. met steun.