Pagina 1 van 1

Vraag over bananen soezen taart *nieuwe vraag 11/04*

Geplaatst: zo apr 10, 2011 4:13 pm
door Gast
Naar aanleiding van dit draadje: http://jipenjanneke.messageboard.nl/vie ... hp?t=10968

Die ga ik dus maken in de vorm van een twee!

Kan je die soezen ook eerder maken en in de vriezer doen?
En als dat niet kan, kan ik die dan bijvoorbeeld zaterdag al maken voor zondag? En dan het beste op¨zondag vullen?

Wie heeft dit al eens gemaakt en hoe had je het "gepland"?
Ik hoor het graag!

Oh, en nog een vraag, is dat deeg makkelijk in een letter vorm te krijgen? (met een lepel ofzo, ik heb geen spuitzak).

Geplaatst: zo apr 10, 2011 8:12 pm
door muppet
Ik maak het deeg altijd de dag van te voren en dan vul ik hem de ochtend dat ik hem nodig heb. Dan blijft de banaan het lekkerst. Ik maak de cijfer met een lepel, gaat prima.
Succes ermee.

uhm foto ??

Geplaatst: zo apr 10, 2011 8:15 pm
door bianca
:D

kan me er nu helemaal geen voorstelling van maken

Geplaatst: ma apr 11, 2011 12:10 pm
door Gast
Help! Mijn test is prachtig uit de oven gekomen maar brak bij het snijden in 5 stukken, ik moet zeker wachten met snijden tot hij helemaal afgekoeld is?

Geplaatst: ma apr 11, 2011 1:05 pm
door muppet
ik knip de bovenkant er altijd af ipv snijden. En al het alleen de bovenkant is, gewoon gebruiken, als je gaat snijden is hij toch weer kapot.

@ bianca: deze alleen dan dus een 2

Afbeelding

Geplaatst: di apr 12, 2011 11:53 am
door otje
He, wat grappig, ik zat toevallig van de week te bedenken dat ik voor Guusj€s verjaardag wel een twee-soes kan gaan maken!

Geplaatst: za apr 16, 2011 4:43 pm
door jipirene
Ik heb 'm gemaakt hoor. Whahaaaa, wat een drama. Het ding ziet er niet uit. Net zo dun gebleven als een pitabroodje. Ik laat geen foto zien.

Snap er niets van. Beslag is gewoon niet gerezen.

Irene

Geplaatst: za apr 16, 2011 4:51 pm
door Gast
Nou, mijn "2" was ook mislukt hoor Irene. de gewone soesjes daarentegen (zelfde recept) voor morgen zijn wél goed gelukt. Foto volgt morgen.