Pagina 1 van 1

Geplaatst: za aug 14, 2010 12:27 pm
door Nancy
Nee, lekker erom laten zitten. Anders slaat het vocht uit je koelkast op je marsepein en smelt je marsepein. Wat ik zelf weleens doe, is plastic eraf, keukenpapier erop, en dan het plastic opnieuw eromheen. Het vocht dat er dan vrijkomt, komt dan op het papier ipv op de taart.

Geplaatst: za aug 14, 2010 1:40 pm
door Chantal
ja, wel de zak eraf als ie de koelkast in gaat!
de doos neemt het vocht op.
tip die ik laatst geleerd heb, 1 of 2 klontjes suiker in de doos doen. maar moet je wel klontjes in huis hebben :)

Geplaatst: za aug 14, 2010 1:47 pm
door Nancy
Chantal schreef:ja, wel de zak eraf als ie de koelkast in gaat!
de doos neemt het vocht op.
tip die ik laatst geleerd heb, 1 of 2 klontjes suiker in de doos doen. maar moet je wel klontjes in huis hebben :)
Sorry, ik wist niet dat er ook een doos om zat. Ik vries altijd zonder doos in, dan moet het plastic er wel omheen blijven om extra condens op het marsepein te voorkomen.

Geplaatst: za aug 14, 2010 1:52 pm
door Chantal
en dan doe ik het juist helemaal zonder zak. dan staat hij open en bloot in de koelkast, wel met karton eronder.
juist in die zak kan het vocht helemaal niet weg. ach, zo heeft iedereen zijn eigen maniertjes.
:)