Pagina 1 van 1

eiwit voor pavlova... wat te doen met eigeel?

Geplaatst: vr jun 03, 2011 1:15 pm
door lineke
Ik wil voor morgen een pavlova maken met mn KitchenAid.
Maar wat maak ik met het eigeel wat overblijft?
Wie helpt?

Geplaatst: vr jun 03, 2011 1:26 pm
door Annemarie
Niets, eigeel yuk.

Geplaatst: vr jun 03, 2011 1:34 pm
door Tienne mv Merel en Stijn
pasta carbonara maken.

Geplaatst: vr jun 03, 2011 1:34 pm
door Jolanda
Roerei maken?

Geplaatst: vr jun 03, 2011 1:59 pm
door Truus
Precies dezelfde vraag was toevallig gister in ready steady cook. 8)

Bijv. Zelfgemaakte pasta, je roerei verrijken met wat extra dooiers en eh, verder ben ik alweer vergeten. :roll:

Geplaatst: vr jun 03, 2011 2:38 pm
door Dorien
mayo!

Geplaatst: vr jun 03, 2011 2:43 pm
door lineke
Dorien schreef:mayo!
Ja, tuurlijk!
Kan ik meteen sausjes maken voor bij de bbq ;)

Geplaatst: vr jun 03, 2011 7:05 pm
door lineke
Oeh, dat klinkt nog beter!

Geplaatst: vr jun 03, 2011 7:26 pm
door roetje
ijs !!!!

Geplaatst: vr jun 03, 2011 7:32 pm
door Esther
Banketbakkersroom

Geplaatst: vr jun 03, 2011 10:18 pm
door Truus
lineke schreef:
Dorien schreef:mayo!
Ja, tuurlijk!
Kan ik meteen sausjes maken voor bij de bbq ;)
Daarop inhakend: aioli. Mmm!

Geplaatst: za jun 04, 2011 11:05 am
door lineke
Ik heb ze nu maar even met wat vanillesuiker losgeklopt en in de vriezer gedaan. Kan ik later nog eens wat lekkers maken :D

Geplaatst: za jun 04, 2011 10:35 pm
door Saskia4
Ik zag een keer een boek in de boekwinkel, het heette "Gelukkig gescheiden" en bevatte allemaal recepten met alleen eigeel of alleen eiwit.... Want op de een of andere manier heb je altijd een van de twee over en vergeet je dan wat je ook al weer met de andere helft kon doen....

Panna cotta, zou ook kunnen.

Geplaatst: za jun 04, 2011 10:39 pm
door Sinder
maar vertel vooral eens even hoe die kitchenaid bevalt!

Geplaatst: za jun 04, 2011 11:12 pm
door lineke
Ik ben helemaal blij met mijn KitchenAid.
Die kan lekker kloppen terwijl ik mijn zooi achter me opruim.
Ik had prachtig geklopte eiwitten vanochtend en ook slagroom kan ie goed doen hoor :D
Maar hij is wel groot, zo op het aanrecht.... maar MOOI!!!

Geplaatst: zo jun 05, 2011 3:05 pm
door maaike
creme brulee

na het maken daarvan had in nl eiwitten over ;-)
(en dus schuim gebakken...)

Geplaatst: ma jun 20, 2011 12:14 pm
door channiemam
key lime pie?