Pagina 1 van 1

vraagje en nog een vraagje

Geplaatst: za jun 11, 2011 4:12 pm
door Jeanet
1 2 3 merengue creme kan dat voor een zwangere??? ze moet nog 5 weken.

15/16 uur willen we taartje gaan eten.

Is een klein taartje, die met de roosjes die ik eerder liet zien van de week..
die staat nog in de vriezer.

ik wil 1400 uur hier nog een spay op hebben en glitter op de roosjes.

wanneer haal ik hem uit de vriezer>>??

Geplaatst: za jun 11, 2011 7:07 pm
door Jeanet
nou dat gaat wel gepasteuriseerd worden door het au bain marie zo lang te verwarmen datde suiker niet meer voelbaar is...
http://www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc

Geplaatst: za jun 11, 2011 7:08 pm
door Jeanet
waar maak ik anders de toef van??

Geplaatst: za jun 11, 2011 7:51 pm
door Suuz
Roomkaas frosting?

Geplaatst: za jun 11, 2011 8:23 pm
door Jeanet
hoe maak je dat??
anders doe ik het gewoon wel en een paar met BC kandat??

Geplaatst: zo jun 12, 2011 8:59 am
door Annemarie
Wil je taart daarna weer terug in de vriezer of mag deze eruit blijven?

Geplaatst: zo jun 12, 2011 10:56 am
door Jeanet
ik heb de taart vanochtend uit d evriezer gehaald en die staat nu te zweten...als ie droog is....wanneer??iemand een iedee hoe lang dat duurt??/ dan ga ik hem besprayen zodat we hem daarna kunnen bewonderen en eten.

slagroom heb ik en lijkt me een goed idee!!
kan ik daar ook een beetje kleurstof door doen??

Geplaatst: zo jun 12, 2011 10:59 am
door Annemarie
Een taart moet je 24 uur voor gebruik uit de vriezer halen en op een heel koele plek (koelkast) laten ontdooien. 1 uur voor gebruik uit de koeling halen en aan de lucht (dus niet ingepakt) laten staan. Ik zou de spray pas op het laatst doen, iig pas als de condens weg is.

Geplaatst: zo jun 12, 2011 11:38 am
door Jeanet
hmmm gaat niet meer lukken...klijken wat er van komt dan maar en kijken wanneer de condens weg is..