Pagina 1 van 1
Zou dit te doen zijn?
Geplaatst: di jun 14, 2011 3:53 pm
door Mon
En dan gaat het dus om dat grijzige. Mijn bruid had het al over zoiets gehad en dan in het zachtblauw. Maar het leek me niet zo makkelijk. Ik vind het echter wel erg mooi zo.
Geplaatst: di jun 14, 2011 4:05 pm
door Mirjam
Ik denk dat jij dit wel kunt. Maar ik zou niet voor deze kleurencombi gaan.
Geplaatst: di jun 14, 2011 4:08 pm
door Mon
Kleurencombi wordt dan wit met zachtblauw (zoals in mijn berichtje staat
).
Bovenop een zachtblauwe lettertopper (letters van bruid en gom en in het klein de letters van hun zoontjes). Met een paar hele geweldig leuke bloemen erbij; wit en dan een beetje blauw gedust.
Beetje dit idee, maar dan andere bloemen en letters dus
Bloemetjes zoek ik even op.
Geplaatst: di jun 14, 2011 6:32 pm
door Jeanet
leuk, hele uitdaging, gewoon doen zeg ik
hahahah.
Geplaatst: di jun 14, 2011 6:39 pm
door Annemarie
Ik zou een how to opzoeken of erom vragen op DLT en het eerst een keer uitproberen.
Geplaatst: di jun 14, 2011 7:07 pm
door Jeanet
Geplaatst: di jun 14, 2011 7:09 pm
door diane76
Misschien heb je hier wat aan?
http://cakecentral.com/articles/118/how ... dant-swags
En dan helemaal rondom, dus even goed uitmeten hoe lang je stroken moeten worden. Volgens mij is dit niet zo moeilijk hoor, het zijn plooien, het hoeft niet strak! Alleen die 'knopen' dat lijkt me wel lastig...
Geplaatst: di jun 14, 2011 7:12 pm
door Jeanet
Geplaatst: di jun 14, 2011 8:18 pm
door Sinder
Poeh ik vind het ook heel mooi, het is heel trendy momenteel, je ziet het heel veel. Ik zou het eerst een paar keer willen oefenen. Als het niet goed is, dan ziet het er nl gewoon uit als dubbel geslagen marsepein en dat is het dan nét niet.
Geplaatst: di jun 14, 2011 9:28 pm
door Mariken
O wat prachtig en stijlvol zeg! Maar zou het ook lekker zijn - wat je niet wilt is een enorme hap fondant voordat je bij de taart aankomt zeg, dus dun lijkt me wel de kunst. Maar dan wordt het misschien wel te breekbaar...
Geplaatst: di jun 14, 2011 11:42 pm
door Mon
Deze nog gevonden:
http://www.youtube.com/watch?v=YXyMYW7c0rY http://www.youtube.com/watch?v=8cGUQcikzEY
Ik ga morgen denk ik maar even een oefentaartje maken. Kijken of dat een beetje lukt en zo ja, dan kunnen ze die overmorgen bewonderen en beproeven. Ben benieuwd.
Wil het lichtblauw dan laten glanzen. De rest van de taart gewoon wit.
Heb er nu al zin in, maar ga maar naar bed toe. lijkt me wel zo verstandig
Geplaatst: ma jun 20, 2011 6:28 pm
door diane76
Ooh... ik ben wel heul trots dat een taart van als voorbeeld wordt gegeven...
Dankje voor het compliment!
En Mon, heb je al geoefend? Lukt het?
Geplaatst: ma jun 20, 2011 7:23 pm
door Annemarie
Waar blijven die foto's van de oefentaart nou?
Geplaatst: ma jun 20, 2011 8:51 pm
door Sinder
ik heb wel snel geoefend, het valt me eigenlijk reuze mee! Fondant of gumpaste gebruiken vooral denk ik, voor het elastische effect...
De foto is niet overduidelijk maar zo werd ie:
http://twitpic.com/5cwobd
mmm zie trouwens dat het op de foto niet zo mooi lijkt als dat het in het echt leek. Nou ja..
Geplaatst: ma jun 20, 2011 8:56 pm
door diane76
Ik zit ineens te denken dat ik wel al eens iets drapeerderigs heb gemaakt...
even zoeken...
Het was echt gewoon een lap marsepein en dat 'rommelig' neerleggen! Hoewel het natuurlijk niet rommelig was, die plooien zijn echt gemaakt.
Geplaatst: ma jun 20, 2011 10:13 pm
door Jeanet
Sinder schreef:ik heb wel snel geoefend, het valt me eigenlijk reuze mee! Fondant of gumpaste gebruiken vooral denk ik, voor het elastische effect...
De foto is niet overduidelijk maar zo werd ie:
http://twitpic.com/5cwobd
mmm zie trouwens dat het op de foto niet zo mooi lijkt als dat het in het echt leek. Nou ja..
*huilen* kan de foto niet zien.
Geplaatst: ma jun 20, 2011 10:23 pm
door Jeanet
diane76 schreef:
Ooh... ik ben wel heul trots dat een taart van als voorbeeld wordt gegeven...
Dankje voor het compliment!
En Mon, heb je al geoefend? Lukt het?
ja kwam hem tegen zag het en dacht he wat leuk...dus show het even
leuk he!!!
ze zijn ook gaaf!!