Pagina 1 van 1

frambozenmousse over

Geplaatst: vr jul 01, 2011 2:13 pm
door muppet
Ik heb veel te veel frambozenmousse gemaakt. Kan ik dat invriezen? De basis is slagroom.

Geplaatst: vr jul 01, 2011 3:55 pm
door Jeanet
geen idee maar ik lees mee
de mona toetjes zijn wel invriesbaar las ik, is dat niet ongeveer hetzelfde??

Geplaatst: vr jul 01, 2011 6:58 pm
door muppet
monatoetjes gaan goed inderdaad. Misschien dat dit dan idd ook kan. Ik heb geen idee.

Geplaatst: vr jul 01, 2011 7:29 pm
door Suuz
gewoon opeten :P

Geplaatst: vr jul 01, 2011 7:36 pm
door muppet
euhhh, da's nog zeker voor 250 cc slagroom...

Geplaatst: vr jul 01, 2011 7:52 pm
door Jeanet

Geplaatst: vr jul 01, 2011 7:53 pm
door Jeanet

Geplaatst: vr jul 01, 2011 8:19 pm
door muppet
dank je wel. Ik ga het dus maar gewoon proberen.

Geplaatst: vr jul 01, 2011 8:58 pm
door Jeanet
idd gewoon doe goed verpakken en gaan met die banaan eeh slagroom

Geplaatst: za jul 02, 2011 8:02 pm
door Annemarie
Ik heb het ook wel eens gedaan en je kunt het daarna prima weer gebruiken, het wordt alleen iets dikker.

Is de mousse nu gelukt met agar agar? Of heb je het anders aangepakt?