slagroom

Moderator: Chantal

Plaats reactie
Jeanet

slagroom

Bericht door Jeanet »

van de ene op de andere slag is het een vaste stof met waterachtige melk geworden

ik baal zo
steeds weer

wie heeft de tip

kan ik het evengoed nog gebruiken en tussen de taart smeren?? of is het ook gelijk verkeerd geworden??
Gebruikersavatar
Suus
J&J SANTORINI
Berichten: 2282
Lid geworden op: di jul 27, 2010 8:55 am

Bericht door Suus »

Had ik ook bij de houdbare slagroom. Sinds ik verse en gekoelde gebruik niet meer.
Mama van F¡nne (dec '05), Yrs@ (feb '08 ) en R¡vk@ (nov '09)
Stoergeboortekaartje.nl
Jeanet

Bericht door Jeanet »

houdbare heb ik en kamertemp

gaat het daar mis?
Jeanet

Bericht door Jeanet »

kan ik het voor de botercreme gebruiken???
Suuz

Bericht door Suuz »

Kijk daar heb je het probleem al..

Houdbare slagroom moet heel goed koud zijn! Anders lukt het je nooit.

Houdbare gebruik ik wel, maar klop dan met de hand en goed koud.. met klopfix en dan heb ik geen problemen meer.
Suuz

Bericht door Suuz »

Jeanet schreef:kan ik het voor de botercreme gebruiken???
Zal het niet doen.
Jeanet

Bericht door Jeanet »

oke wel houdbare dus maar goed koud

het is al op nieuwe bestemming in container.

nu maar vullen dan met bc
Jeanet

Bericht door Jeanet »

hmm is al weg taart al klaar
wilde voor een uittredende collega een taart maken
in de vorm van een proces verbaal
hahaha
niet heel spectaculair maar goed.
Plaats reactie