Pagina 1 van 1
slagroom
Geplaatst: za jul 09, 2011 5:53 pm
door Jeanet
van de ene op de andere slag is het een vaste stof met waterachtige melk geworden
ik baal zo
steeds weer
wie heeft de tip
kan ik het evengoed nog gebruiken en tussen de taart smeren?? of is het ook gelijk verkeerd geworden??
Geplaatst: za jul 09, 2011 6:42 pm
door Suus
Had ik ook bij de houdbare slagroom. Sinds ik verse en gekoelde gebruik niet meer.
Geplaatst: za jul 09, 2011 6:53 pm
door Jeanet
houdbare heb ik en kamertemp
gaat het daar mis?
Geplaatst: za jul 09, 2011 6:54 pm
door Jeanet
kan ik het voor de botercreme gebruiken???
Geplaatst: za jul 09, 2011 7:12 pm
door Suuz
Kijk daar heb je het probleem al..
Houdbare slagroom moet heel goed koud zijn! Anders lukt het je nooit.
Houdbare gebruik ik wel, maar klop dan met de hand en goed koud.. met klopfix en dan heb ik geen problemen meer.
Geplaatst: za jul 09, 2011 7:13 pm
door Suuz
Jeanet schreef:kan ik het voor de botercreme gebruiken???
Zal het niet doen.
Geplaatst: za jul 09, 2011 7:17 pm
door Jeanet
oke wel houdbare dus maar goed koud
het is al op nieuwe bestemming in container.
nu maar vullen dan met bc
Geplaatst: za jul 09, 2011 8:29 pm
door Jeanet
hmm is al weg taart al klaar
wilde voor een uittredende collega een taart maken
in de vorm van een proces verbaal
hahaha
niet heel spectaculair maar goed.