Pagina 1 van 1

diepvries en vulling vraagje

Geplaatst: zo aug 14, 2011 9:39 am
door muppet
Ik heb in de diepvries nog frambozenmousse staan. Die wil ik in de taart voor Eline stoppen, maar eigenlijk wil ik die taart al aan het begin van de week maken en hem in de diepvries stoppen. Kan dat wel met vulling die al eens in de diepvries is geweest?

En wat is lekker bij frambozenmousse en frambozenjam? Ik weet niet zeker of ik genoeg mousse heb. Iig geen chocolademousse ofzo, want dan lust ik de taart zelf niet meer.

Geplaatst: zo aug 14, 2011 6:07 pm
door muppet
niemand antwoord?

Geplaatst: zo aug 14, 2011 7:21 pm
door Annemarie
Twee keer invriezen zou ik niet doen. Lust je ook geen witte chocolade, want dat vind ik lekker bij frambozen. Anders inderdaad frambozenjam of een laag frambozenmousse en een laag aardbeienmousse.

Bijna 1 al weer he, zucht!

Geplaatst: zo aug 14, 2011 9:11 pm
door muppet
witte chocolade lust ik wel, maar Marc weer niet...

ik denk nog even verder, misschien een laag botercreme van de mix met een smaakje ofzo. Het zou om een 3e laag gaan.

ja, bijna 1...

Geplaatst: zo aug 14, 2011 9:15 pm
door Chantal
2 x invriezen zou ik ook niet doen... botercreme wel, maar niet een mousse waar slagroom in zit.

ook lekker bij frambozen is citroen. botercreme van de mix met patidess erdoor of zo.

Geplaatst: ma aug 15, 2011 7:23 am
door Annemarie
Een laag botercreme met mix als vulling vind ik echte een no no. En citroen en framboos ook niet zo'n geweldige combi, maar smaken verschillen.

Geplaatst: ma aug 15, 2011 10:23 am
door Marian
Ik had laatst een laag champangecreme bij de frambozenmousse gedaan, was erg lekker en ik kreeg ook veel complimenten over de vulling.

Geplaatst: ma aug 15, 2011 10:48 am
door Sandra
Ik kreeg van Bianca een keer de tip om Saroma framboos (of aardbei) door de botercrème mix te doen, smaakt heerlijk! Helemaal in combinatie met vlaaivulling aardbei, lekker fris!