Pagina 1 van 1

spoed: taart zakt in

Geplaatst: zo sep 04, 2011 10:32 am
door Marielle
Een vriendin van mij heeft voor Silke haar verjaardag een stapeltaart gemaakt. Deze week is die in de vriezer gezet, gisteren er uit gehaald (in de koelkast gezet) en net er uit gehaald omdat het bezoek zo komt.
Maar hij zakt in. De bovenste taart zakt schuin naar achteren. Ik heb hem nu maar even terug gezet in de koelkast, het is hier in huis (en buiten) warm en zweterig.
Wat kan ik nog doen om hem te "redden"? Of is opeten de enige oplossing.

Geplaatst: zo sep 04, 2011 10:54 am
door Hanne
ah nee. heb je misschien een stukje piepschuim dat je een beetje bij kan snijden en er tussen kan schuiven?

Geplaatst: zo sep 04, 2011 11:08 am
door Mirjam
Of kun je de taarten nog even van elkaar halen? en dan pas op het laatste moment wer op elkaar zetten?

Geplaatst: zo sep 04, 2011 11:08 am
door Chantal
ojee.. dan is ie niet helemaal goed gestut ben ik bang!
je zou voorzichtig de bovenste taart eraf kunnen halen en nog wat rietjes\chocoladestokjes\kitkat\houten stokjes erin kunnen doen, en dan de bovenste taart er weer op.

snel kaarsje erop, foto's maken met jarige en aansnijden!

Geplaatst: ma sep 05, 2011 11:41 am
door Marielle
Geukkig is de taart niet verder gezakt. De bovenste taart zakte aan de achterkant wat in, maar niet door. Bij het aansnijden kon ik dan ook gewoon de taart op de andere laten staan, er zat een kartonnetje en 3 stokjes in. Ik denk dat er 1 wat korter was, waardoor het inzakte.
Hij was mooie en lekker.

Geplaatst: ma sep 05, 2011 1:25 pm
door jikke
fijn dat het is goedgekomen.

Geplaatst: ma sep 05, 2011 4:06 pm
door Chantal
gelukkig maar dat ie niet verder gezakt is! ikzelf doe altijd meer stokjes erin. in ieder geval eentje in het midden, en dan een rondje eromheen. stuk of 6 dus.