Pagina 1 van 1
vraagje over tylose
Geplaatst: ma sep 26, 2011 10:12 am
door SuzanneV
Als ik dat langer dan de aanbevolen tijd (24 uur?) laat inwerken, wordt de marsepein dan harder en harder, zodat het tenslotte niet meer bruikbaar is? Of blijft het op een gegeven moment gewoon op de goede stevigheid?
Geplaatst: ma sep 26, 2011 11:12 am
door Annemarie
Tylose is eigenlijk bedoelt om met fondant te mengen en dat wordt dan inderdaad harder en harder.
Zelf gebruikt ik het ook wel met marsepein en dat wordt dan ook wel hard.
In beide gevallen is het binnen een paar uur al veel te droog/hard om nog iets mee te doen.
Volgens mij wordt het ook weer tijd voor een taart foto update. Zoiezo van het gezamelijke project van jouw en Mariska.
Geplaatst: di sep 27, 2011 7:30 pm
door Jeanet
het wordt wel steenhard maar als je even in je handen hebt en kneed dan is het wel steeds beter te kneden tot je na een tijd weer gewoon kunt kneden.