Pagina 1 van 1

werken jullie wel eens met smaakstoffen?

Geplaatst: wo sep 28, 2011 3:33 pm
door Mara
Vanwege mijn reactie op koemelk (ws. zowel lactose als melkeiwit), worden taarten die ik mag eten, een beetje saai.

Dus vandaar 2 smaakstoffen aangeschaft: 1 van patidess en 1 natuurlijke van Lorann.

Wat is jullie ervaring hiermee en hoe doseren jullie het? Verhouding staat in grammen namelijk, geen idee wat dat is in ml. (Gezien de substantie zal het geen 1:1 zijn zoals bij water). Dan zou ik een spuitje kunnen gebruiken.

Geplaatst: wo sep 28, 2011 5:11 pm
door Annemarie
Ik heb ze beide. Pastidess ben ik echt weg van, de eerste keer heb ik de verhouding gedaan zoals op het potje, daarna op gevoel. Het verschilt ook per smaak.

Lorann heb ik ook, nog niet vaak gebruikt en ben ook nog niet enthousiast. Bij Lorann gaat het echt maar om druppeltjes werk.

Geplaatst: wo sep 28, 2011 7:22 pm
door Chantal
ik gebruik ook allebei.
patidess vind ik echt heerlijk! heb al heel wat smaakjes geprobeerd.
en de lorran oil is ook best goed. echt een paar druppeltjes is genoeg. hiervoor gebruik ik een pipetje. af en toe even proeven of het al lekker genoeg is.
patidess gebruik ik iets van 2 of 3 volle (met kop als ie stevig is) theelepels van bij de botercrememix.

Geplaatst: do sep 29, 2011 8:39 am
door Mara
Oke bedankt, het leek me idd. ook druppeltjes en theelepeltjeswerk :wink:

Die natuurlijke van Lorann, daar heb je meer van nodig lees ik na wat zoeken. Dus misschien dat het daarom bij jou ook minder fijn werkt, Annemarie?

Ik ben heel benieuwd, ga het zaterdag gebruiken (de mokka, dat is zo lang geleden, heb er helemaal zin in).