taartbodem in vriezer
Geplaatst: do nov 03, 2011 9:36 pm
Morgen wil ik een taartbodem gaan bakken, van mijn vorige werk weet ik dat je die dan kan invriezen.
Maandag wil ik hem opmaken en hij is voor dinsdag.
Wat kan ik beter doen, een (half)bevroren taart opmaken of zorgen dat hij maandag ontdooit is, maar droogt hij dan niet uit?
Ik wil hem doorsnijden, moet ik dit al morgen doen voor dat hij de vriezer in gaat of maandag, stel dat het antwoord op bovenstaande vraag is dat ik hem beter bevroren kan laten.
Op mijn vorige werk gebruikten ze nl wel de bevroren bodems voor de taart, maar dat werd dan snachts gedaan.
Maandag wil ik hem opmaken en hij is voor dinsdag.
Wat kan ik beter doen, een (half)bevroren taart opmaken of zorgen dat hij maandag ontdooit is, maar droogt hij dan niet uit?
Ik wil hem doorsnijden, moet ik dit al morgen doen voor dat hij de vriezer in gaat of maandag, stel dat het antwoord op bovenstaande vraag is dat ik hem beter bevroren kan laten.
Op mijn vorige werk gebruikten ze nl wel de bevroren bodems voor de taart, maar dat werd dan snachts gedaan.