Pagina 1 van 1
boetseerwerk bewaren?
Geplaatst: do aug 26, 2010 2:19 pm
door diane76
Ik vroeg me af... hoe bewaren jullie je boetseersels?
Geplaatst: do aug 26, 2010 2:23 pm
door Cindy
Op een stukje bakpapier en in een afgesloten doosje. Zo blijft het prima.
Geplaatst: do aug 26, 2010 2:51 pm
door Chantal
ja, zo doe ik het ook.
Geplaatst: do aug 26, 2010 3:28 pm
door diane76
Gewoon in een kast of op het aanrecht? Of in de koelkast? Ik heb het nu open en bloot neer gezet in de hoop dat het een beetje 'uitdroogt'.
Geplaatst: do aug 26, 2010 4:13 pm
door Chantal
niet in de koelkast, want dan komt er zoveel vocht op.
open en bloot kan ook hoor, zou ik er alleen wel een vliegennetje of zo overheen zetten voor het wel opgegeten wordt. hier namelijk erg last van vliegen.
Geplaatst: do aug 26, 2010 5:06 pm
door diane76
Een armpje moet een poezenstaart vast houden, twee dunne dingetjes dus... Ik hoop echt dat het gaat houden... Anders toch nog even klooien met spaghetti?
Als i kthuis ben zal ik er snel wat overheen zetten. van vliegen heb ik momenteel niet heel vee llastm dat scheelt!
Geplaatst: do aug 26, 2010 7:03 pm
door diane76
Shit, het staat toch te zweten... Had ik het toch in een bakje moeten doen? Wat nu, alsnog in een bakje, peodersuiker erop, niets aan doen?
He, jammer zeg...
Geplaatst: do aug 26, 2010 10:27 pm
door Suzanne
doosjes voor diepvries die ik even niet gebruik. lege ijs/satesaus bakjes e.d.
Geplaatst: vr aug 27, 2010 7:02 pm
door diane76
Ik heb het laten rusten en net op de taart gezet. In 1 armpje zit nu een stukje spaghetti, in combi met de kattenstaart nog steeds erg fragiel. Ik heb er een propje plastic onder gedaan, hopelijk is dat voldoende...
Ik zal snel de foto's plaatsen! De taart is echt heeeeeel mooi geworden!