vraag over bananenvulling en gelatine blaadjes
Geplaatst: ma mar 12, 2012 9:13 pm
Joas is woensdag jarig en ik ben bezig met z'n taart.
Ik wil chocolademouse erin doen en toen bedacht ik vanavond ineens, dat banaan er ook wel lekker bij smaakt.
Ik ging even zoeken en zag dat bij verschillende recepten: gelatineblaadjes genoemd staan. Wat is gelatine en waar dient het voor? En waar kan ik zoiets vinden?
Het gaat voor de taart van Joas denk ik niet meer lukken die gelatineblaadjes te halen. Dus heb ik banaan gepureerd, en daar slagroom doorheen gedaan en toen gemixt, klein beetje suiker en een zakje klopfix er door heen. Het is een lekker geheel geworden alleen hoop ik niet dat de banaan bruin word. Iemand al eens banaan in de vulling gedaan? En hoe ging dat?
Ik wil chocolademouse erin doen en toen bedacht ik vanavond ineens, dat banaan er ook wel lekker bij smaakt.
Ik ging even zoeken en zag dat bij verschillende recepten: gelatineblaadjes genoemd staan. Wat is gelatine en waar dient het voor? En waar kan ik zoiets vinden?
Het gaat voor de taart van Joas denk ik niet meer lukken die gelatineblaadjes te halen. Dus heb ik banaan gepureerd, en daar slagroom doorheen gedaan en toen gemixt, klein beetje suiker en een zakje klopfix er door heen. Het is een lekker geheel geworden alleen hoop ik niet dat de banaan bruin word. Iemand al eens banaan in de vulling gedaan? En hoe ging dat?