patidess vraagje
Geplaatst: do mar 22, 2012 9:22 am
Is patidess ook lekker door slagroom? of aangevette room? Anders doe ik het gewoon door de botercreme, maar dat is zoveel zwaarder lijkt me.
Ook heel lekker met een 1/2 deel monchou (en dus de jam) als taartvulling. Met klopfix kun je dan heerlijke toeven spuiten op cupcakes.Chantal schreef:ja hoor, je kunt het overal doorheen gooien!
weet je wat ook lekker is, gewoon slagroom in een kom doen, daar 2 lepels jam bij (evt. klopfix) en dan gewoon mixen. dan krijg je ook een luchtige fruitmousse, en makkelijker kan bijna niet!
maar dit is eigenlijk hetzelfde wat je zou doen met patidess natuurlijk. wel minder of geen suiker toevoegen dan.
ja hoor, want als je eerst de slagroom gaat kloppen dan moet je daarna weer de jam of patidess erdoor kloppen. heb je kans dat het boter wordt!muppet schreef:hmmm, klinkt wel heel makkelijk en lekker chantal. Helaas nog geen perenjam kunnen vinden, dus doe het gewoon met patidess. Gewoon voor het kloppen erdoor doen begrijp ik?