Pagina 1 van 1

patidess vraagje

Geplaatst: do mar 22, 2012 9:22 am
door muppet
Is patidess ook lekker door slagroom? of aangevette room? Anders doe ik het gewoon door de botercreme, maar dat is zoveel zwaarder lijkt me.

Re: patidess vraagje

Geplaatst: do mar 22, 2012 10:45 am
door Chantal
ja hoor, je kunt het overal doorheen gooien!
weet je wat ook lekker is, gewoon slagroom in een kom doen, daar 2 lepels jam bij (evt. klopfix) en dan gewoon mixen. dan krijg je ook een luchtige fruitmousse, en makkelijker kan bijna niet!
maar dit is eigenlijk hetzelfde wat je zou doen met patidess natuurlijk. wel minder of geen suiker toevoegen dan.

Re: patidess vraagje

Geplaatst: do mar 22, 2012 12:20 pm
door muppet
hmmm, klinkt wel heel makkelijk en lekker chantal. Helaas nog geen perenjam kunnen vinden, dus doe het gewoon met patidess. Gewoon voor het kloppen erdoor doen begrijp ik?

Re: patidess vraagje

Geplaatst: do mar 22, 2012 10:09 pm
door Mara
Chantal schreef:ja hoor, je kunt het overal doorheen gooien!
weet je wat ook lekker is, gewoon slagroom in een kom doen, daar 2 lepels jam bij (evt. klopfix) en dan gewoon mixen. dan krijg je ook een luchtige fruitmousse, en makkelijker kan bijna niet!
maar dit is eigenlijk hetzelfde wat je zou doen met patidess natuurlijk. wel minder of geen suiker toevoegen dan.
Ook heel lekker met een 1/2 deel monchou (en dus de jam) als taartvulling. Met klopfix kun je dan heerlijke toeven spuiten op cupcakes.

Re: patidess vraagje

Geplaatst: do mar 22, 2012 10:23 pm
door Chantal
muppet schreef:hmmm, klinkt wel heel makkelijk en lekker chantal. Helaas nog geen perenjam kunnen vinden, dus doe het gewoon met patidess. Gewoon voor het kloppen erdoor doen begrijp ik?
ja hoor, want als je eerst de slagroom gaat kloppen dan moet je daarna weer de jam of patidess erdoor kloppen. heb je kans dat het boter wordt!