Pagina 1 van 1

Banaanvulling

Geplaatst: zo apr 15, 2012 7:26 am
door SuzanneV
met slagroom, suiker en gelatine (en citroen).. Wordt dat bruin na een tijdje, of blijft het er gewoon smakelijk uitzien?

Re: Banaanvulling

Geplaatst: zo apr 15, 2012 9:43 am
door Chantal
laatst had iemand dat hier ook uitgeprobeerd.. werd wel bruin.
saroma (kookpudding tegenwoordig) poeder mixen met slagroom, heb je ook banaanmousse zonder dat het bruin kan worden.

Re: Banaanvulling

Geplaatst: zo apr 15, 2012 10:16 am
door Mare
Ja maar toen werd er geen citroen bij gedaan, misschien dat het wel verschil zou maken?

Re: Banaanvulling

Geplaatst: ma apr 16, 2012 9:31 pm
door Thommy
Ik heb die geprobeerd; hij wordt iets bruiner, maar niet zo bruin als een geprakte banaan. Ik vond het niet onsmakelijk (had wel bruine biscuit, dus zag je het wat minder), de restant in de kom werden met smaak nog opgegeten na 2 dagen.

Re: Banaanvulling

Geplaatst: wo apr 18, 2012 2:25 pm
door HeleenW
ik had idd banaan geprobeerd, maar die werd bruin. (maar zoals gezegd geen citroen erbij gedaan!)