Pagina 1 van 1
Geplaatst: ma aug 30, 2010 5:37 pm
door Hanne
nou kom maar op met dat recept helga, want als ik ergens van houd is het chocola. en natuurlijk ook een foto, dus ik hoop dat de camera zich weer wil gaan gedragen.
Geplaatst: ma aug 30, 2010 9:42 pm
door dalyjo
Ik heb een fototoestel die wel mee werkt dus hier de foto
De vulling was gesmolten chocolade met slagroom en dat op laten stijven in de koelkast. (een beetje zoals je chocolade truffel taart)
Omdat het vullen niet helemaal goed ging was ik vergeten om de kersenjam erover heen te doen en dat heb ik weer door de botercreme gedaan waarmee ik de taart altijd af smeer. Volgens Marina smaakte het marsepein anders maar wel erg lekker.
Geplaatst: di sep 07, 2010 5:02 pm
door Chantal
heel erg leuke taart geworden hoor! mooi bloemetje

en die vulling is heeerlijk natuurlijk.
zo heb je de vorige paar ook van mij gehad marina, alleen dan met bonbonbloc

goed gedaan!