Pagina 1 van 1

cake pops invriezen

Geplaatst: za okt 06, 2012 1:57 pm
door Gootje
sorry, beetje te lui om terug te zoeken, want volgens mij is de vraag al eens gesteld. E vi gaat cake pops trakteren op school a.s. vrijdag. Kan ik vandaag al de balletjes maken (en er alvast een gaatje voor het stokje in maken) en ze dan invriezen? Ze donderdagmiddag uit de vriezer halen en dan donderdagavond gaan versieren? Of wordt dat dan vies en sompig?

Re: cake pops invriezen

Geplaatst: za okt 06, 2012 7:19 pm
door diane76
Ik heb echt geenidee, maar wil het wel graag weten!

Op zich lijkt het me geen proleem,omdat je ze toch al een beetje in moet vriezen voor je ze n de chocolade gaat doen. Ik denk dat het voor de chocolade beter is om da niet in te vriezen, dat zal wel uitgaan slaan na zoveel kou. Dus alleen de blootjes wel, de stokjes erin, alleen als ze in de choco zijn gedoopt. (Anders zakken de bollen van je stokje af...)

Re: cake pops invriezen

Geplaatst: za okt 06, 2012 7:51 pm
door Gootje
Heb ook even op de leukste taarten gekeken. Het kan inderdaad zoals ik het schreef. Ben er vandaag nog niet aan toe gekomen, ga het morgen doen. Vond bij Xenos ook nog een leuke cake POP standaard van karton.

Re: cake pops invriezen

Geplaatst: za okt 06, 2012 7:56 pm
door muppet
ik doe het altijd zo: balletjes (of andere vormpjes) maken, stokje erin, cakepops met stokje en al in de vriezer. Minimaal 15 minuten, maximaal 1 dag. Dan bevroren in de chocolade dopen. Het is wel zo dat hoe langer ze in de diepvries gestaan hebben, hoe sneller de chocolade weer stolt. Dus met versieren erg opschieten dan. Verder gaat dat prima