Benodigdheden:
500 ml slagroom
2 pakjes saroma/kloppudding vanille
1 pak bastognekoeken
1 kant en klare taartbodem of zeeuwse wafels
Klopfix
koffielikeur
Bereiding:
Bodem met koffielikeur besprenkelen (ik heb het ivm de kinders achterwege gelaten)
Slagroom met klopfix en wat suiker stijfkloppen.
1 pakje saroma met melk (zoals op ’t pakje staat) kloppen en iets stijf laten worden.
Saroma en slagroom rustig vermengen en evt. nog wat extra saroma poeder erbij (1/2 pakje).
Gedeelte van het mengsel over de bodem verdelen.
Dan een laag bastogne koeken heel.
Weer een laag saromamengsel en afwerken met verkruimelde bastognekoeken.
Variatietip:
Saroma karamel
Speculaasjes i.p.v. bastogne en versieren met pepernoten of schuddebuikjes
Plakjes banaan op de bodem
I.v.m. tijd gebrek heb ik voor een verjaardag gisteren deze taart gemaakt, en hij werd héérlijk gevonden. En het is maar een kwartiertje werk
