deze botercreme?
Geplaatst: za okt 15, 2016 2:49 pm
Kent iemand dit recept voor botercreme? Is dat ook lekker? Het lijkt me minder vet.
750 g poedersuiker
80 g bloem
340 ml volle melk
450 g boter op kamertemperatuur
De bloem en de melk warm je op in een pan. Dit wordt een grote harde bal. Laat dit goed afkoelen in de koelkast. Zodra dit is afgekoeld snijd je de boter in stukken en voeg je beetje bij beetje de poedersuiker toe met het bloem-melk mengsel uit de koelkast. Langzamerhand ontstaat er botercrème. Bewaar de botercrème op kamertemperatuur (niet in de koelkast).
Groeten, Jikke
750 g poedersuiker
80 g bloem
340 ml volle melk
450 g boter op kamertemperatuur
De bloem en de melk warm je op in een pan. Dit wordt een grote harde bal. Laat dit goed afkoelen in de koelkast. Zodra dit is afgekoeld snijd je de boter in stukken en voeg je beetje bij beetje de poedersuiker toe met het bloem-melk mengsel uit de koelkast. Langzamerhand ontstaat er botercrème. Bewaar de botercrème op kamertemperatuur (niet in de koelkast).
Groeten, Jikke