advies gevraagd
Geplaatst: vr nov 02, 2018 9:42 am
Donderdag wordt D 8 jaar. we wilden kasteeltjes maken (gebakjes).
Nu is het zo dat ik woensdag geen tijd heb. en ik het dus dinsdag moet maken.
In het recept staat dat de slagroom met bavarois poeder aangemaakt moet en om de biscuit deeg gesmeerd.
Zelf wil ik er nog een toefje bovenop spuiten en daar wat versiering op doen.
Ik zat te denken aan opkloppudding ipv bavarois, zou dat kunnen? Of kan je bavaroispoeder gewoon in de supermarkt kopen? (niet te duur)
Maar kan dit al op dinsdag gemaakt?
Ik maak mijn marsepein taarten met vulling als een slagroomtaart, en strijk ook altijd af met slagroom, nooit met bavarois of botercreme, vind dat laatste niet lekker.
Maar ik maak de taart altijd een avond van te voren of op de zelfde dag. Houd de slagroom het wel als ik het dinsdag al maak?
Oké cupcakes zijn makkelijker, wilde ze eerst ook, maar die doet haar vriendje een dag later ook, dus gingen we voor een alternatief.
Nu is het zo dat ik woensdag geen tijd heb. en ik het dus dinsdag moet maken.
In het recept staat dat de slagroom met bavarois poeder aangemaakt moet en om de biscuit deeg gesmeerd.
Zelf wil ik er nog een toefje bovenop spuiten en daar wat versiering op doen.
Ik zat te denken aan opkloppudding ipv bavarois, zou dat kunnen? Of kan je bavaroispoeder gewoon in de supermarkt kopen? (niet te duur)
Maar kan dit al op dinsdag gemaakt?
Ik maak mijn marsepein taarten met vulling als een slagroomtaart, en strijk ook altijd af met slagroom, nooit met bavarois of botercreme, vind dat laatste niet lekker.
Maar ik maak de taart altijd een avond van te voren of op de zelfde dag. Houd de slagroom het wel als ik het dinsdag al maak?
Oké cupcakes zijn makkelijker, wilde ze eerst ook, maar die doet haar vriendje een dag later ook, dus gingen we voor een alternatief.