Pagina 1 van 1

Allereerste marsepein poging/puzelplaatje bumba

Geplaatst: zo okt 03, 2010 10:15 pm
door roetje
Afbeelding

Geplaatst: zo okt 03, 2010 10:20 pm
door roetje
Afbeelding
En dit was taartje voor jarige zelf.

Geplaatst: zo okt 03, 2010 10:24 pm
door mAmArianne
Schattig!

Waar heb je mee afgesmeerd Roetje? De marsepein is zo nat/gesmolten...

Geplaatst: zo okt 03, 2010 10:25 pm
door Ilse501
Ik vind hem goed gelukt! En dat kleine taartje is schattig!!

Geplaatst: zo okt 03, 2010 10:25 pm
door roetje
De marsepein stond op de moment dat foto genomen was al bijna uur in kamer van 26 graden
Was veel minder toen ze uit kelder kwamen, maar bij jarige thuis nog best lang moeten wachten op volk.

Geplaatst: ma okt 04, 2010 10:54 am
door roetje
Ik heb zelfs lang getwijfeld om overnieuw te beginnen met bumba, want gezichtje klopt niet helemaal. (oogjes en neusje staan te hoog, daardoor wenkbrauwen ook, waardoor haartjes net niet lang genoeg kunnen zijn) (controlefreak is blijkbaar ook perfectionist).
En in blauw zaten scheurtjes ook. (wel weggefoefeld, maar als je wist waar bleef je het zien).
Maar iedereen vond hem wel mooi.
EN hij was super lekker, verse biscuit gebakken (dus met bloem, maizena, suiker, eitjes) en vulling van marscarpone met eitjes en dan verse aarbeitjes. Was héél njammie.

Geplaatst: ma okt 04, 2010 10:57 am
door roetje
Maar weet je, ik vond het LEUK. Het uitknippen niet zo, maar de rest wel. Heel leuk. Ontspannend, aan niets anders denken dan het priegelen en prutsen en het mooi krijgen. Leuk!

Geplaatst: ma okt 04, 2010 11:03 am
door roetje
jep zoals je zou doen met tiramissu, daarom dus ook zaterdag gemaakt voor zondag

Geplaatst: ma okt 04, 2010 10:09 pm
door Chantal
bumba is heel mooi gelukt hoor! alleen iets te dun waardoor je het blauw erdoorheen ziet.
maar oogjes en zo.. mij was er niks geks aan opgevallen hoor! gewoon goed!
mooie letters ook.
enne, de vulling klinkt eigenlijk best vies haha! niet lullig bedoeld hoor, maar ik heb nog nooit gehoord van ei door de vulling :)
maar ik geloof je dat het lekker smaakte :)

Geplaatst: ma okt 04, 2010 10:27 pm
door roetje
En tirramissu? Is ook marscarpone met ei door. Chocomousse als je die vers maakt is ook met ei.
Ik heb gewoon de creme die je normaal op tirramissu doet gemaakt en die (dus zonder de koffie, drank of koekjes) er tussen gesmeerd en belegt met aardbeien.
(ja ik ben van de ik maak alles vers brigade)

Geplaatst: ma okt 04, 2010 10:28 pm
door roetje
en die letters, zwijg me van die letters... pffff zweet al terug als ik er aan denk. Vond bumba makkelijker dan letters.