Pagina 1 van 1

suikervekken op fondant

Geplaatst: do okt 28, 2010 10:16 pm
door bianca
ja ja ik ben ook aangestoken met het taartenbakvuris en vorige week bij Monique mijn eerste taart gemaakt :D daarna gelijk een dikke bestelling gedaan bij de leukste taarten en vandaag een puzzelplaatje in elkaar gefreubeld .. maar nu zitten er nog suikervlekken op .... vooral bij rood is het bijna niet mooi te krijgen .... iemand tips ?


groetjes Bianca

ja die vlekken

Geplaatst: do okt 28, 2010 10:32 pm
door bianca
ik heb al wat gewreven maar daarmee verdwenen ze niet , en met rood lijkt er helemaal zo'n waas over te zitten, misschien toch beter vet ipv suiker gebruiken de volgende keer ??

Geplaatst: do okt 28, 2010 11:19 pm
door Jeanet
maarree dat plaatje willen we wel even zien!!

hihi

Geplaatst: do okt 28, 2010 11:22 pm
door bianca
morgen okey ?!! ligt in de vriezer inmiddels maar ik heb een foto gemaakt dus doe ik morgen !

Geplaatst: vr okt 29, 2010 10:56 am
door Cindy
Ik gebruik zelf geen poedersuiker, maar mijn vriendin wel. Zij zegt dat de suiker verdwijnt als de taart in de koelkast heeft gestaan. Aangezien jouw taart nu in de vriezer staat en straks in de koelkast zal ontdooien, zou (volgens die vriendin dan he) de poedersuiker straks niet meer te zien moeten zijn.

Geplaatst: vr okt 29, 2010 7:16 pm
door Chantal
wat cindy zegt :)
en je weet dat die plaatje niet de vriezer in hoeven om ze te bewaren? kunnen ook gewoon in een bakje bewaard blijven.
ben benieuwd wat je gemaakt hebt!

Re: hihi

Geplaatst: vr okt 29, 2010 7:23 pm
door Suzanne
bianca schreef:morgen okey ?!! ligt in de vriezer inmiddels maar ik heb een foto gemaakt dus doe ik morgen !
Dan hoef je je geen zorgen te maken over die poedersuikervlekken, zie je niets meer van na het ontdooien!!

Geplaatst: vr okt 29, 2010 8:25 pm
door Jeanet
het is morgen......

Helemaal fijn !!

Geplaatst: vr okt 29, 2010 8:26 pm
door bianca
bedankt dames ! als de taart klaar is plaats ik zeker een foto !