Pagina 1 van 1

Boetseren

Geplaatst: ma nov 01, 2010 1:19 pm
door Marian
Waarmee doen jullie dat?
Ik wil zo'n Anne Geddes figuurtje gaan maken, wordt ws niet al te groot.

Kan het dan wel met marspein of kan ik beter fondant gebruiken?
En voor kleine figuurtjes, is het dan verstandig om tylose te gebruiken?

Ik hoor graag jullie ervaringen en valkuilen ::wink:

Geplaatst: ma nov 01, 2010 5:33 pm
door Jeanet
ik lees even mee!

Geplaatst: ma nov 01, 2010 7:33 pm
door Sinder
ja ik heb fondant+tylose gedaan. Bevalt mij dus beter dan marsepein. Wel vastgezet ook met spaghetti. Van Annelies van Tessel geleerd: "ik gebruik altijd tylose in elk stukje".

Geplaatst: di nov 02, 2010 3:00 pm
door ailay
Afbeelding

Ik heb deze met marsepein en tylose gemaakt, dus ook grotere dingen kunnen prima daarmee
(jammer genoeg is ze een beetje uit verhouding geraakt, omdat ze ging inzakken puur en alleen door de warmte.)

In principe kun je dus alles eigenlijk wel gebruiken (marsepein, fondant, flower of gumpaste). Maar net wat je zelf prettig vind