Heb de smaak helemaal te pakken.
Voor sinterklaasavond wil ik graag cupcakes maken. Kan ik dan nu al de plaatjes die ik erop wil doen klaar maken? En kan dat ook gewoon met marsepein en fondant? Hoe "plak" ik dan later de plaatjes op de cake?
En het vullen van een cupcake is dat moeilijk? Wil er eigenlijk wel een sinterklaassmaakje aan toevoegen
nog een vraag
Moderator: Chantal
nog een vraag
mama van W essel (26 februari 2007), R uben (2 mei 2009), D äphny (31 juli 2010) en Ph äedra (24 augustus 2013)
ja hoor, dat kan je gewoon nu al maken. fondant zal alleen wat harder worden, maar marsepein blijft gewoon zacht.
ik maak die rondjes altijd en bewaar ze op bakpapier in vleeswarenschaaltjes. zo'n stapeldoosje is dat.
die rondjes plakje met een beetje jam of chocopasta op de cakejes.
vullen doe ik eigenlijk nooit, je kunt ook bijvoorbeeld speculaascakejes maken! errug lekker
ik maak die rondjes altijd en bewaar ze op bakpapier in vleeswarenschaaltjes. zo'n stapeldoosje is dat.
die rondjes plakje met een beetje jam of chocopasta op de cakejes.
vullen doe ik eigenlijk nooit, je kunt ook bijvoorbeeld speculaascakejes maken! errug lekker
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011