Pagina 1 van 1
Brownie toetje van Mona
Geplaatst: vr nov 12, 2010 9:44 am
door Eghosa01
Zou je het Brownie toetje van Mona kunnen gebruiken als laagje in een taart?? En als dat kan, welke smaak zou de andere laag dan moeten hebben??
Mijn moeder word volgende week 65 en een collega van me is pas begonnen met taarten maken en wil graag oefenen... Aangezien ik een aantal andere taarten van haar gezien heb, weet ik dat het helemaal goed komt. Het gaat een herfst taart qua bekleding worden, nu dus alleen nog de vullingen uitkiezen....
Geplaatst: vr nov 12, 2010 11:43 am
door diane76
Met kersen, aadbeien, frambozen, slagroom... mmmmmh!
Ik twijfel alleen over het biscuit. Naturel of ook choco?
Geplaatst: vr nov 12, 2010 12:52 pm
door Sinder
jaa hoor, al gedaan, heerlijk!
Geplaatst: vr nov 12, 2010 3:55 pm
door Eghosa01
Ik zat zelf ook te denken aan een laagje (zelfgemaakte) aardbeien jam en dan slagroom erover heen.
Het toetje is erg lekker, een soort pudding, het is stevig en kan gesneden worden en blijft dan staan... daarom dacht ik dat het wel in de taart zou kunnen...
Zou ik aan 1 bakje voor een "normale" grootte kapsel genoeg hebben (weet niet precies hoeveel cm dat is)
Geplaatst: vr nov 12, 2010 6:23 pm
door Sinder
ik had volgens mij 2 bakjes, maar wel grote taart. Oh ja, in de barbie issie gegaan geloof ik.
Geplaatst: vr nov 12, 2010 7:22 pm
door Eghosa01
Ze hadden hem volgens mijn moeder bij de Hoogvliet en de Appie...
Ik neem gewoon twee bakjes mee

, gaat het niet in de taart, dan weet ik nog wel een ander doel waar het voor gebruikt kan worden!
Geplaatst: vr nov 12, 2010 7:55 pm
door Gootje
Goh, ik lees hier de hele dag al Brownie toetje van Marina, zie nu pas dat het van Mona is.
