Pagina 1 van 1

Chocobiscuit ..... vullen en bekleden met.....

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:09 am
door Gast
...... vul maar aan!

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:11 am
door Mieke
citroenmouse en lemoncurd, afgesmeerd met witte schocoladepasta.
of
kersenjam of kersenvlaaivulling
of
aardbeienjam of aardbeienmouse

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:12 am
door Jeanne
Frambozenmousse en witte chocolademousse.

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:14 am
door Nancy
Gesmolten cappuchinocholaderepen mengen met (geslagen) slagroom.
Bekleden met choladepasta (even opwarmen in de magnetron om het beter smeerbaar te maken)

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:19 am
door muppet
- bokkepootjescreme en chocomousse (errug lekker volgens Marc, ik lust het niet)
- mascarpone/kersenjam mengsel en kersenjam
- bokkepootjescreme en kersenjam

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:26 am
door Hanneke
vullen met bokkepootjesroom en caramel (bebogeen), overgieten met chocolade-ganache (slagroom verwarmen, daarin chocola smelten, iets af laten koelen, goed doorroeren en gieten maar)

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:33 am
door Gast
En als ik "bekleed" met ganache, moet ik hem dan ook eerst afsmeren met iets of kan die ganache er zo op?

Geplaatst: ma nov 15, 2010 11:50 am
door Hanneke
Ilja schreef:En als ik "bekleed" met ganache, moet ik hem dan ook eerst afsmeren met iets of kan die ganache er zo op?

nee, gewoon gieten :roll: , met een mes een beetje bijsturen/uitsmeren, even iets laten stollen en nog een laagje gieten.

Geplaatst: ma nov 15, 2010 1:48 pm
door vuurvonk
chocolademouse en kersenvlaaivulling afsmeren met pralinepasta en bekleden met marsepein :D

Geplaatst: ma nov 15, 2010 2:15 pm
door muppet
ganache how-to

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=23997

Mijn ervaring is dat je de ganache echt best dik/lobbig mag laten, anders blijf je gieten.

Geplaatst: ma nov 15, 2010 7:27 pm
door Suzanne
slagroom op klop-klop en kersenvlaaivulling!

Geplaatst: ma nov 15, 2010 7:43 pm
door diane76
Jaaaa, met ganache! Echt te lekker... En dan slagroom met frambozen erin, jammie!

Geplaatst: ma nov 15, 2010 7:44 pm
door Mir
Oreokoekjes stampen en mengen met chocolademousse.

Tweede laag met mascarpone in combi met kersenvlaaivulling of lemoncurd.

Geplaatst: ma nov 15, 2010 7:50 pm
door Sinder
monchou zacht en luchtig
kan erin en erop!

Geplaatst: ma nov 15, 2010 9:22 pm
door maaike
vullen met een laagje frambozenjam (of de frambozen-bosvruchten jam van ikea) en een laag mascarpone met frambozen (doosje diepvriesframbozen ontdooien, uitlaten lekken, mascarpone loskloppen, beetje jam erdoor, zakje klop-fix en tot slot de frambozen)

ddat os trouwens sowieso mijn favoriete vulling ;-)

Geplaatst: ma nov 15, 2010 10:33 pm
door Imke
Oh wauw, die oreokoekjes incombinatie met lemoncurd mascarpone, lijkt me echt te lekker!