Pagina 1 van 1
afsmeren met chocopasta?
Geplaatst: do dec 02, 2010 1:23 pm
door roetje
Dat kon hé? En mag het gewoon pure zijn? Of moet het witte of met hazelnoot zijn?
Heb hier gewone chocopasta van pure chocola staan? Kan dat? En even microgolf in om smeerbaarder te maken heb ik al gelezen?
Geplaatst: do dec 02, 2010 1:28 pm
door Ilse501
Ja, werkt prima. Alleen hoeft het echt maar een tel in de magnetron, anders is het te dun en loopt het zo van je biscuit af! En het is vreselijk lekker vind ik!
Geplaatst: do dec 02, 2010 2:08 pm
door roetje
eventueel wat boter doorheenmixen? wil natuurlijk net met lichte kleur werken hé...
of wat cacao bij de botercreme doen kan natuurlijk ook, wordt hij niet zo donker van ... of kan dat niet?
Geplaatst: do dec 02, 2010 2:40 pm
door roetje
En kan je afsmeren met mengsel marscarponé, suiker en cacao?
Marscarpone is ook heel vet .. en niet zoveel vocht als slagroom?
witte chocolade pasta heb ik niet. En wordt hier niet gegeten, dus is zonde.
Geplaatst: do dec 02, 2010 3:50 pm
door Chantal
hmm denk het niet hoor. ik denk toch dat er teveel water in zit. dan toch liever 1:1 botercreme maken. is ook wit. eventueel met een flinke lik chocopasta erdoorheen voor de smaak.
Geplaatst: do dec 02, 2010 3:51 pm
door roetje
ok dan ga ik nog naar winkel
