Pagina 1 van 1
beslag vraagje
Geplaatst: do dec 16, 2010 9:13 pm
door muppet
Ik moet voor Anouk haar verjaardag 36 cc bakken. Half om half vanille en chocolade. Nu kan ik ze maar per 12 bakken. Vorig keer heb ik dus ook per 12 beslag gemaakt. Maar kan ik ook meteen voor 24 cc beslag maken? En dan dus 12 vullen en de rest in de koelkast zetten? Of zou dat niet kunnen?
Geplaatst: do dec 16, 2010 9:16 pm
door Mieke
Ik heb dat al vaker gedaan, maar ze niet in de koelkast gezet(de ingredienten moeten op kamertemperatuur zijn, dus leek mij de koelkast te koud)
Gewoon de bak afgesloten, totdat de andere cc's klaar waren, en toen de tweede lading in de oven.
Ging prima!
Geplaatst: do dec 16, 2010 9:21 pm
door Chantal
ik maak altijd beslag voor 24 cc's.
als de 12 in de oven zitten de laatste 10 minuten, dan doe ik de rest in de bakjes.
of allemaal tegelijk... gister nog 3 bakplaten vol, had ik allemaal al klaarstaan. prachtige platte cc's geworden

Geplaatst: do dec 16, 2010 10:44 pm
door muppet
mamawanda schreef:Je loopt dan wel het risico dat de luchtigheid van het beslag terugloopt en de cc's die je als tweede bakt iets compacter zijn.
dat is niet zo heel erg, ze worden standaard iets te hoog bij mij.